Ons verhaal

Als zussen een bedrijf starten was onze grote droom. Toen we eenmaal beiden een eigen praktijk waren gestart kon een mooie samenwerking niet uitblijven. Dit resulteerde in ZusZen. Het delen van onze passie vinden wij als zussen heel bijzonder. Waarin we opgegroeid zijn in hetzelfde nest en we veel op elkaar lijken, zijn er ook verschillen en precies deze verschillen brengt ons in balans en maakt dat we elkaar perfect aanvullen. Inmiddels geven we succesvol al enkele jaren 
yoga & meditatie lessen en ontwikkelen we momenteel een nieuwe cursus voor zwangere vrouwen. Met veel plezier en passie zijn we bezig met ons bedrijf en hopen we daarmee veel vrouwen rust, ruimte, stilte, inspiratie en energie te geven! 


Meer weten over onze beiden achtergronden? Lees hieronder verder.

Miron van Duinen

LIEFDEVOL | AANWEZIG | LEVENSGENIETER | CREATIEF | DOORZETTER | GEDREVEN | ENERGIEK | SENSITIEF 

Van kleins af aan was ik extreem gevoelig voor het onrecht in de wereld, had ik bijzondere spirituele ervaringen en een helder weten. Ik was mij daar zelf niet bewust van en mijn omgeving ook niet. 
Het omgaan met deze gevoeligheden was niet altijd makkelijk. Door verschillende ervaringen kwamen er langzaam schilden om mij heen, die ervoor zorgden dat ik mij staande kon houden in een wereld die overweldigend kon zijn. Functioneel, maar niet dienend voor mij om vanuit mijn kern te leven. Ook bleef ik voor raadsels staan waarom ik sommige situaties zoveel intenser ervoer dan anderen. Ik probeerde daar overheen te stappen, maar raakte daarmee verder verwijderd van mijzelf.
 

Na de geboorte van onze kinderen werd mijn wereld anders. Ik leerde nog meer vanuit mijn hart te leven en mijn gevoel als leidraad te nemen voor mijn keuzes. Een rughernia en het omgaan met deze pijn zette het zoeken naar mijn weg en het inzetten van mijn persoonlijke krachten, in een stroomversnelling. Dit heeft uiteindelijk geleid naar de studie Holistisch Therapeut. Deze studie voelde als thuiskomen, een ontdekkingsreis naar wie ik in essentie ben en welke talenten ik mag gebruiken. 

Na het afronden van mijn studie ben ik mijn eigen praktijk gestart. Daarin begeleid ik mensen 1 op 1 met het beantwoorden van persoonlijke vraagstukken. Dat persoonlijke vind ik heel leuk, maar ik voelde ook de wens om met groepen te werken. Dit brengt namelijk een andere energie met zich mee. Het pad dat ik met mijn zus aan het bewandelen ben haakt hier mooi op aan en samen besloten we lessen te starten met als doel om nog meer mensen te begeleiden naar een liefdevol en lichter leven!

Eigen praktijk: Miron Holistisch Therapie

Aylin van Duinen

ENTHOUSIAST | SOCIAAL | HUMOR | SPORT | ATTENT | EMPATISCH | LEERGIERIG | VERBINDER | REIZEN


Vanuit beweging weer contact maken met jezelf, dat betekent yoga voor mij. Veel en vaak bewegen was mij niet onbekend, maar het had altijd als doel om er sterker, fitter en/of slanker van te worden zonder te voelen wat mijn lijf ├ęcht nodig had. Nadat ik vele jaren met veel plezier in de fitness branche had gewerkt voelde ik organisch dat het tijd werd voor wat anders. Ik kwam uit bij yoga en beoefende verschillende vormen passend bij waar ik op dat moment behoefte aan had. Ik ervaarde dat ik door yoga beter spanning kon loslaten, mijn denken tot rust werd gebracht en ik weer naar de plek in mijn lijf kon die aandacht nodig had. Tegelijkertijd gaf yoga mij ook de fysieke voordelen.  

Deze ervaring wens ik iedereen en daarom besloot ik om de opleiding tot yogadocent te volgen. Met mijn achtergrond als lifestyle coach was dit een perfecte aanvulling, want een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezond eten en voldoende bewegen, maar ook uit ontspanning. Door meditatie en andere holistische elementen hieraan toe te voegen, en dus een mooie samenwerking aan te gaan met mijn zus, voelt het als compleet pakket waarin synergie plaatsvindt. Een samenwerking op alle vlakken zorgt voor een waardevolle transformatie naar meer rust, ruimte en algehele gezondheid. Iets wat ik iedereen gun!

Eigen praktijk: Flow Lifestyle Coaching