Yoga & meditatie 

Iedere vrouw heeft op z’n tijd behoefte aan rust en ruimte om vervolgens weer met nieuwe energie en inspiratie op pad te gaan. Zeker in de huidige tijd waarin er steeds meer van ons gevraagd wordt, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Tijd om de regie in eigen handen te nemen. Gun jezelf de ervaring van rust en bewustwording door yoga en meditatie, die ervoor zorgen dat je weer met beide benen op de grond komt te staan. Hierdoor word je je weer bewust van wat er echt in je lijf en geest gaande is en ben je in staat om de constante stroom van gedachten te stoppen. Door weer verbinding te maken met je hele lichaam en ziel verhoog je je bewustzijn. Hierdoor ben je beter in staat keuzes te maken die echt goed zijn voor jou, krijg je meer energie en zal je dagelijks meer geluk en rust ervaren.

Wat gaan we doen tijdens onze yoga & meditatie lessen?
Tijdens onze lessen beginnen we met een fijne yoga om letterlijk vanuit beweging datgene los te laten wat we niet meer nodig hebben om vervolgens tijdens de begeleide meditatie vanuit ontspanning verbinding te maken met alle lagen van onszelf. We werken met verschillende thema’s en sluiten aan op het seizoen, waarbij we ook elementen inzetten zoals edelstenen, klankschalen en inzichtskaarten. 
Met veel plezier, enthousiasme en kennis hebben wij tot nu toe al tientallen deelnemers meer rust, ruimte en inspiratie kunnen geven.


Voor wie?
✶ Onze yoga en meditatie lessen zijn voor de bewuste vrouw die op z’n tijd meer behoefte heeft aan rust en ruimte om vervolgens met  nieuwe energie weer op pad te gaan.
✶ Voor vrouwen die graag bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en verdieping
✶ Voor ieder die opzoek is naar ontspanning en een avond echt voor jezelf


Wat krijg je?

✶ Een yoga- sessie van 45 minuten
✶ Een geleide meditatie inclusief het trekken van een inzichtskaart van 45 minuten
✶ Begeleiding door een ervaren yogadocent en holistisch therapeut
✶ Alles vindt plaats in een intieme en veilige setting (small group)
✶ Na iedere avond ontvang je een opname van de meditatie zodat je 
deze terug kan luisteren Cursusreeks
Om je in de juiste flow te krijgen en voor langere tijd resultaat te behalen, 
bieden we een cursusreeks aan. De cursus bestaat uit vijf lessen, verdeeld over 
vijf maanden. Door in cursus verband de lessen te volgen ontstaat er een vaste en veilige groep. Lees hieronder verder over de actuele cursusdata en overige praktische informatie.

Actuele cursusdata & 

aanvullende info

Locatie Stadslanderijen Dijklandhoeve

 (Stadshagen, Zwolle)
20.00- 21.30 uur
Februari 2024 t/m juni 2024
8 februari
7 maart
11 april
16 mei
13 juni 

Totale investering per cursus (5 lessen) is in totaal € 150,-.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar
[email protected]


Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Ingrid

''Ik ben een trouwe deelnemer aan de yoga en meditatie avonden van Miron en Aylin. Waarbij de zussen allebei hun eigen inbreng en energie hebben die elkaar goed aanvult. Daarmee creëren ze een prettige en veilige sfeer. Het zijn fijne avonden waarop ik weer tot mezelf kom en vaak geraakt wordt in iets wat er speelt in mijn dagelijks leven. De lessen zijn spiritueel maar niet zweverig. Ik ga elke keer weer ontspannen en met een glimlach naar huis.''

Dete

''Ik heb inmiddels 2 cursussen gevolgd bij Miron en Aylin en ik doe een volgende cursus weer mee! Het is zo’n fijn momentje voor jezelf waarin je meegenomen wordt in verschillende yoga stijlen en verschillende vormen van meditatie en andere selfcare/helings technieken en of rituelen. Heel fijn om deel te mogen nemen. Aylin neemt je heel laagdrempelig mee in de yoga met een fijne humor. Zij maakt yoga heel toegankelijk. Miron heeft een natuurlijk zachtheid die heel prettig is om te ervaren. Samen vormen zij een perfect team! Een absolute aanrader!''

Simone

“De lessen zijn een fijn moment voor mezelf en inspireren me elke keer opnieuw om bewust ontspanning op te blijven zoeken. Ik kom elke les altijd helemaal zen thuis. De zussen doen de naam ZusZen dus absoluut eer aan. 

Aylin en Miron vullen elkaar in de lessen heel mooi aan met hun knowhow en hun warme persoonlijkheid. Een aanrader voor iedereen die ontspanning met een tikkeltje spiritualiteit zoekt.”

Gonny

''Thuiskomen in jezelf.

Iedere les weer een moment waarop ik energie mag

ontvangen en loslaat.

 

Daar waar de yoga de lichaamshouding verbetert, is het de meditatie die mij in totale ontspanning brengt. De afstemming met elkaar als Zussen is hierin o zo voelbaar.

De gelijkende tonatie en rust valt dan ook snel over je heen.

 

Aylin en Miron zijn een fijn duo!''